onsdag 2 december 2009

Skitvader och elavbrott

Nu far jag sluta skryta om det fina vintervadret. Det har varit skitvader i flera dagar. Plusgrader, vilket har gjort att snon smalt och det blir sa halt och geggigt pa gatorna. De varken sandar eller saltar har sa det blir bara en enda geggamoja, som sen blir hal nar det fryser pa pa kvallarna. Man halkar omkring och skorna ser ut som tva lerklumpar. Man tar tre steg sa ar byxorna fulla med lera. Inte sa kul nar man inte har nagon tvattmaskin :(

Igarkvall fick jag reda pa att universitetet skulle vara stangt idag. Elen skulle var avstangd eller sa var det nagot som hade gatt sonder. Jaha. Trevligt med en ledig dag! Da var jag i stallet pa teater imorse. Det var en liten teater i ett gammalt hus. Det var en liten scen och plats for kanske 50 i publiken. Det var jattemysigt. Jag fattade inte sa mycket, men det var bra i alla fall. Det var Pushkins nagon pjas. Jag maste kolla upp vad den hette. Det var en generalrepetion, darfor var det kl. 11 pa morgonen och den var gratis.

Ikvall ska jag pa balett, det ar en student som bjudit mej.

Det har med att snooza . Jag har aldrig riktigt snoozat pa morgnarna innan jag stiger upp. Jag brukar stiga upp efter forsta eller andra signalen. Men har har jag borjat med nagot jattekonstigt. Jag staller klockan en timme fore jag ska stiga upp. Sen nar klockan ringer, staller jag fram den en halvtimme och sen snoozar jag den sista halvtimmen. Varje morgon samma procedur. Fattar inte var jag fatt det ifran.

Alltsa min blogg ser forfarlig ut. Nagon info om Sherbrook dar i kanten mitt i allt... Men nu orkar jag inte andra den. Ni far ursakta. Urskaktar aven om dessa inlagg ar full med stavfel. Jag ar namligen pa internetcafe och har brattom!

5 kommentarer:

Franck sa...

Låter jättejobbigt med snösörjan, usch, det är det värsta.
Här i Stockholm var det lite kallare än vanligt idag, 4 minusgrader i morse. Men solen behagade visa sig för en gångs skull, härligt. I söndags var det också sol.
I november var det endast 14 soltimmar... November är verkligen årets bottennapp.
/Johanna

Franck sa...

Va konstigt med snoozandet! Är du tröttare än vanligt...? Stiger upp tidigare än vanligt... eller senare än vanligt?

Anonym sa...

Vinterkallt här nu... vet inte om man ska skratta eller inte. är väl bara ovan för nog är det ju sååå skönt då det inte regnar och är mörkt utan kylan gör luften och vädret så mycket bättre. så kul att läsa hur du har det.
Mörkret gör en tröttare tror jag och det gör att man hittar andra system än man tidigare haft...Kan det stämma för dig också?
Tina

patro sa...

I morse tog finkaffet som jag fick av dig slut så jag fick dricka vanligt. Tänkte bara hälsa det, att det var gott! :) Ha en bra helg!

Jessica sa...

Kul att kaffet smakade. Nu blev jag dock påmind om kaffe och tittar bedrövat på mitt burk med pulverkaffe som står på mitt skrivbord. Men nu är det bara två veckor kvar tills jag får dricka finskt kaffe!